Artparade på Kulturmøde Mors 2015:

årg. 2013 & årg. 2014

 

Åbent hus:

 

 

Både Viborg Gymnasium & HF og The Animation Workshop holder åbent hus to gange årligt. Derudover er du altid velkommen til at kontakte os og aftale et personligt besøg. Planlagte arrangementer:

9. november 2019 kl. 10.00 - 13.00

Åbent hus på Viborg Gymnasium & HF

Åbent hus på Viborg Gymnasium & HF er for alle interesserede, som gerne vil besøge skolen og høre nærmere om vores studieretninger og fagpakker inklusiv Visuel HF.

 
Viborg Gymnasium & HF vil gerne byde indenfor til en dag, hvor lærere, elever, studievejledere og ledelse står klar til at fortælle om skolens forskellige tilbud og svare på spørgsmål.


Ud over en orientering om studieretninger og fagpakker i mindre grupper vil hele skolen være åben og fuld af liv med undervisning og informationsboder. 

 
Kom og bliv klogere på dit valg af ungdomsuddannelse, og se vores flotte rammer. Tilmelding ikke nødvendig.

 

Viborg Gymnasium &HF

Skaldehøjvej 12

8800 Viborg

9. januar 2020 kl. 19.00 - 21.00

Orienteringsaften på Viborg Gymnasium & HF

Mere info følger.

6. februar 2020 kl. 14.00 - 18.00

Åbent hus på The Animation Workshop

OBS! Samme dag som The Animation Workshop afholder åbent hus, tilbyder Viborg Gymnasium & HF en rundvisning. Rundvisningen starter kl. 12.30 og vil vare ca. 30 min.  

Til Åbent hus på The Animation Workshop kan du høre mere om Visuel HF og uddannelsens indhold. Derudover vil vi komme ind på, hvad procedurerne er i forbindelse med at søge om optagelse. Der vil selvfølgelig også være mulighed for at stille spørgsmål og tale med nogle af de nuværende studerende.

 

Til Åbent hus på The Animation Workshop vil der desuden være mulighed for en rundvisning på skolen og besøge kollegiet Camp Logos. Endelig vil det være muligt at få feedback på eventuelt medbragte tegninger og andet materiale.

Samlet program og tilmelding følger.

The Animation Workshop

Kasernevej 5

8800 Viborg

8. oktober 2020 kl. 14.00 - 18.00

Åbent hus på The Animation Workshop

Mere info følger.