Artparade på Kulturmøde Mors 2015:

årg. 2013 & årg. 2014

 

Åbent hus:

 

 

Både Viborg Gymnasium & HF og The Animation Workshop holder åbent hus to gange årligt. Derudover er du altid velkommen til at kontakte os og aftale et personligt besøg. Planlagte arrangementer:

6. februar 2020 kl. 14.00 - 18.00

Åbent hus på The Animation Workshop

OBS! Samme dag som The Animation Workshop afholder åbent hus, tilbyder Viborg Gymnasium & HF en rundvisning. Rundvisningen starter kl. 12.30 og vil vare ca. 30 min.  

Til Åbent hus på The Animation Workshop kan du høre mere om Visuel HF og uddannelsens indhold. Derudover vil vi komme ind på, hvad procedurerne er i forbindelse med at søge om optagelse. Der vil selvfølgelig også være mulighed for at stille spørgsmål og tale med nogle af de nuværende studerende.

 

Til Åbent hus på The Animation Workshop vil der desuden være mulighed for en rundvisning på skolen og besøge kollegiet Camp Logos. Endelig vil det være muligt at få feedback på eventuelt medbragte tegninger og andet materiale.

Se det samlede program og tilmeld dig her.

The Animation Workshop

Kasernevej 5

8800 Viborg

8. oktober 2020, eftermiddag

Åbent hus på The Animation Workshop

Efterårets åbent hus på The Animation Workshop vil foregå online pga. corona-situataionen. Det vil altså ikke være muligt at besøge skolen fysisk, men vi vil forsøge at give den bedst mulige introduktion og give en fornemmelse af miljøet og uddannelsen.

 

Mere info følger.

7. November 2020 kl. 10.00-13.00

 

Åbent hus på Viborg Gymnasium & HF

Som udgangspunkt gennemføres efterårets åbent hus-arrangement på Viborg Gymnasium & HF, men hold øje med opdatering og evt. ændringer af formen.

Viborg Gymnasium & HF

Skaldehøjvej 12

8800 Viborg

Januar 2021 

Åbent hus på Viborg Gymnasium & HF

Mere info følger.