top of page

Om Visuel HF:

 

  • Fordybelse i den kreative proces.

  • Mulighed for at udfolde dine ideer på nye og anderledes måder.

  • En uddannelse hvor du skal bruge både dit hoved og dine hænder.

 

The Animation Workshop og Viborg Gymnasium udbyder sammen den kreative 3-årige ungdomsuddannelse Visuel HF.
På Visuel HF har vi kombineret en almindelig 2-årig HF med et 1-årigt vis
uelt talentforløb, hvor du får dyrket og udviklet dit visuelle kreative talent.
Du lærer at undersøge og kommunikere visuelt i en lang række medier og genrer, som eksempelvis tegning, illustration, animation, fotografi, film og billedkunst. Og du udvikler din tekniske kunnen og bliver udfordret til at bruge dine visuelle færdigheder sammen med forskellige fagområder i HF-uddannelsen.

Samarbejdet omkring Visuel HF betyder, at du som elev veksler mellem at få undervisning på de to skoler. Det kan eksempelvis være to eller tre uger på Viborg Gymnasium med HF-fag efterfulgt af en eller to ugers kursusdage på The Animation Workshop med fx et koncentreret forløb om tegneserier.

 

Vi arbejder tæt sammen mellem skolerne, så Visuel HF opleves som en samlet uddannelse. Eksempelvis bygger vi videre på læring fra den ene skole og anvender den i workshops på den anden. Det kunne eksempelvis være illustrationer, der kan kredse om en tematik eller tage udgangspunkt i tekster gennemgået i eksempelvis engelskundervisningen.

 

Visuel HF giver dig et samlet kombineret forløb, der opbygger dine kompetencer og sætter dig i stand til at udvikle kreative projekter. Læs mere om Visuel  Visuel HF og studiemiljøet her på hjemmesiden eller i vores folder eller kig forbi til et af vores åbent hus-arrangementer.

 

bottom of page