top of page

Artwork:

Mia Strøm m.fl. / årg. 2014

 

Viborg:

 

Viborg er en charmerende, historisk by med mange muligheder. Byen har efterhånden mange uddannelsesinstitutioner, og der er derfor mange studerende i byen.

 

Det har blandt andet bevirket, at der er skudt mange hyggelige cafeer op samt et bredt udbud af spændende butikker. Desuden byder Viborg også på barer, restauranter, diskoteker og spillesteder.

 

Viborg ligger i et naturskønt område med Nørresø og Søndersø som centrum, så det er et godt sted at tage cyklen ud og opleve den midtjyske natur. Sport fylder også meget i Viborg, både for udøvere og tilskuere, så der er god mulighed for fysisk udfoldelse eller gode oplevelser.Du kan læse mere om Viborg, og hvad byen kan tilbyde hos Visit Viborg.

 

Undervisningen på 3-årig Visuel HF er delt i to – den almindelige Hf-undervisning og det visuelle grundforløb. Derfor foregår undervisningen også to steder – på Viborg Gymnasium & HF på Skaldehøjvej samt på The Animation Workshop på Kasernevej. Du bliver derfor elev på to skoler på én gang og kommer dermed til at være i to studiemiljøer samtidigt. 

 

De to skoler ligger begge i Viborg inden for cykelafstand af hinanden, men du kan også tage en bybus mellem skolerne. Du kommer til at gå i en klasse, hvor alle har valgt Visuel HF, hvilket gør, at I alle kan følges ad gennem de tre år. 

 
Links

 

Biografen: Fotorama

 

Livemusik: Paletten

 

Sportsforeninger i Viborg

 

Viborg Turistbureau

 

Viborg Kommune

bottom of page