top of page

Illustration fra The Outsider:

Victoria Una Mosbech Schødt / 2019

Forlaget Pupil

Forlaget Pupil er et forlag under Visuel HF. Forlaget vil primært producere visuelle udgivelser med udgangspunkt i elevernes arbejder.

PLASTIK

December 2020

PLASTIK er en samling af korte, finurlige og naturfaglige tegneserier om plastik. Alle tegneser er lavet af Visuel HF-elever fra årgang 2018.

Du kan læse PLASTIK her

Afgang 2020

Juni 2020

Afgang 2020 præsenterer årets afgangsprojekter fra Visuel HF årgang 2017.

Du kan læse Afgang 2020 her

The Outside

af H. P. Lovecraft

December 2019

H. P. Lovecrafts næsten 100 år gamle horror-novelle er blevet illustreret af Visuel HF-elever fra årgang 2017-2020.  

 

Du kan læse The Outsider her

Generationer under samme tag

af Agnes Felicia Bjarnø Andersens

April 2019

Dette er Agnes Felicia Bjarnø Andersens afgangsprojekt fra Visuel HF. Små fortællinger fra de tre år hun boede hos sine bedsteforældre i Viborg.

 

Du kan læse Generationer under samme tag her

Tegnede digte 

December 2018

Vi kender alle det skrevne digt, men kender vi det tegnede digt? I denne udgivelse præsenterer 16 Visuel HF-elever tegnede digte og digtfortolkninger. 

Du kan læse Tegnede digte her

Banebo + Visuel HF

November 2018

Hvordan udsmykker man et stort nyt plejecenter med plads til hen ved 100 beboere og samtidig anvender projektet som en del af undervisningen på en gymnasial ungdomsuddannelse? Det var den udfordring Visuel HF blev stillet. Projektet og resultatet er dokumenteret i denne digitale publikation.

Du kan læse Banebo + Visuel HF her.

Jeg drømte at...

af Julie Lysgaard Johannesen

Februar 2018

Jeg drømte at... er Julie Lysgaard Johannesen afgangsprojekt fra Visuel HF. Afgangsprojektet bestod i at nedskrive og illustrere en række drømme. Julie har med denne samling skabt sit helt eget univers, hvor man gang på gang overraskes.

Portræt af en far

December 2017

Udgivelsen er en samling af korte tegneserier. De er alle lavet af Visuel HF-elever under et tværæstetisk forløb mellem den visuelle grunduddannelse på The Animation Workshop og HF-fagene engelsk og billedkunst på Viborg Gymnasium & HF. De studerende har arbejdet bredt med portrætgenren og personligt med egne fortællinger.

Du kan læse Portræt af en far her

Ondskab

Oktober 2016

Hvad er ondskab? Det spørgsmål har eleverne på Visuel HF forsøgt at svare på. Eller rettere: dette spørgsmål har eleverne undersøgt, prikket til, gravet i. For her gives ingen svar. Tværtimod. Hæftet indeholder ni små billedfortællinger.

Du kan læse Ondskab her

bottom of page