Artwork:

Carl Benny Robert / årg. 2011

 

Optagelse:

 

Årets hjemmeopgave finder du her: Hjemmeopgave 2020 

 

Du kan søge ind på Visuel HF en gang om året med uddannelsesstart i august. Når du søger ind på Visuel HF, skal du både søge ind via optagelse.dk samt besvare en hjemmeopgave med efterfølgende optagelsessamtale på The Animation Workshop. 

 

Før du søger ind, er du meget velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller besøge os til åbent hus.

Ansøgning og optagelse 2020

 

Optagelse.dk

 

Senest 1. marts 2020 skal du søge om optagelse via optagelse.dk. Husk at angive i kommentarfeltet at du gerne vil ind på Visuel HF.

Hvis du går i skole nu, skal du ansøge gennem din skole.

 

Hvis du ikke går i skole nu og er under 18 år, skal du ansøge gennem dit lokale UU-center

Hvis du er over 18 år, skal du søge direkte via optagelse.dk. Det er vigtigt, at du i kommentarfeltet skriver, at du søger ind på Visuel HF. Har du spørgsmål vedr. din ansøgning, er du velkommen at ringe til Viborg Gymnasium & HF’s kontor på tlf.: 86 67 15 33 eller sende en mail ved at klikke her.

Du vil snarest efter 1. marts modtage en mail med besked om, hvorvidt du er godkendt til HF-uddannelse. Hvis du er godkendt til HF, vil der i brevet være en henvisning til en særlig visuel hjemmeopgave. 

Hjemmeopgaven:

For at blive optaget på Visuel HF vil vi samtidig vurdere dit talent og potentiale. Det gør vi, ved at stille en hjemmeopgave, som du har en uge til at besvare. 

Hjemmeopgaven for 2020 offentliggøres på denne side mandag d. 16. marts kl. 12.00.

Årets hjemmeopgave finder du her: Hjemmeopgave 2020 

Du har herefter en uge til at besvare hjemmeopgaven. Besvarelsen uploades på din egen blog eller hjemmeside, sammen med et lille portfolio af andre visuelle arbejder. Vi vil gerne se mellem 5 og 30 andre visuelle produkter, du selv har lavet.

 

Du sender herefter et link til din blog eller hjemmeside senest mandag d. 23. marts kl. 12.00. Herefter må du ikke ændre indholdet af din besvarelse.

Optagelsessamtale:

 

 

I løbet af uge 13 og 14 vil der være individuelle optagelsessamtaler på The Animation Workshop, hvor du meget gerne må medbringe din opgave og portfolio fysisk, hvis det er muligt.

 

Samtalen på den visuelle grunduddannelse varer ca. 20 minutter. Her vil vi sammen kigge på din besvarelse og andet materiale samt spørge ind til din baggrund samt interesser og forventninger til uddannelsen. 

Du vil hurtigst muligt derefter få endeligt svar på, om du er optaget på Visuel HF eller ej.

Kontakt:

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os med spørgsmål til uddannelsen og optagelsesforløbet. 

 

Hvis du har spørgsmål vedr. ansøgning og optagelse på HF, er du velkommen til at kontakte sekretær Susanne Sejr fra Viborg Gymnasium og Hf på sc@vghf.dk eller tlf. 8667 1533.

 

Hvis du har spørgsmål vedr. den visuelle opgave, er du velkommen til at kontakte studiekoordinator Jan Ulrik Saksø Chrintz Juhl fra The Animation Workshop på jusj@via.dk eller tlf. 8755 4948.